Bukósisak matrica

VAN
Raktárkészlet:
Bukósisak matrica
altpic1
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
altpic1
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica
Bukósisak matrica

A matricazz.hu matrica webáruházban található összes minta ragasztható bukósisakra is! A matricák felhelyezése egyszerű és gyors! Tartóssága páratlan. A legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk! Dekoráld ki bukósisakod még ma! Több ezer különböző minta közül választhatsz a webáruházunkban!

Részletek

A matricazz.hu matrica webáruházban található összes minta ragasztható bukósisakra is! A matricák felhelyezése egyszerű és gyors! Tartóssága páratlan. A legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk! Dekoráld ki bukósisakod még ma! Több ezer különböző minta közül választhatsz a webáruházunkban!Tartóssága minimum: 7 év kültéren, beltéren: ∞. Teljes mértékben vízálló!  Egyedi méretben is kérhető, ezesetben kérjük írj e-mailt az info@matricazz.hu e-mail címre a pontos méretekkel és, hogy milyen színben szeretnéd a matricát! Vagy kattints a ?(Kérdés a termékről) ikonra! Tekintsd meg többi termékünket is! A megadott választható méretek a matrica leghosszabb pontját jelölik, tehát ha 40 cm-es méretet választod ki az adott matricánál akkor a matrica leghosszabb pontja 40 cm-es lesz, a szélessége pedig méretarányosan változik a matrica jellegétől függően!

 

Bővebb információ a rendelhető színekről és matricáinkról:

A "Matricáink leírása" menüpontban!

Tulajdonságok:

  • Időjárás álló (Kültéren 7 év a tartóssága, beltéren: ∞)
  • Kültérre / beltérre egyaránt
  • Magas színintenzitás
  • Stabil, biztos tapadás
  • Öntapadós 
  • Szakértelmet nem igényel a felhelyezése
  • Falra, fémre, fára, üvegre, műanyagra, egyaránt tapad
  • Egyedi méretben is rendelhető

 

A matrica három részből áll:

-Applikáló fólia(felső hordozó)

-Matrica

-Hátsó fehér hordozó!

Minden matrica öntapadós, így a felhelyezésük külön szakértelmet nem igényel, továbbá fontos, hogy minden matrica képes tapadni az összes felsorolt felületre, tehát ha valami nem az "Motormatrica" kategóriában van, attól még motorra is tökéletes, csak a minta szerint nem oda soroltuk! Ugyanígy a bukósisak matrica is tapad a motorra és bármilyen felületre! Röviden az összes mintánk ragasztható bármilyen felületre!
Adatok
Cikkszám
bukosisak001
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!